Søger du en investor til din V‌irksomhed? 

Er den virksomhed klar?

Vi oplever rigtig tit, at virksomhed der ønsker ny kapital eller ønsker at blive solgt, ikke er klar. Det kan være salget, som ikke er overbevisende, eller at al for megen kapital er bundet op i varelagre eller i debitorer. Med en hurtig og metodisk konsulentindsats kan vi salgsmodne din virksomhed. Og vælger du, at lade os få mandatet på kapitalformidlingen, så kan en del af konsulenthonararet indgå i vores formidlingsfee. 

S‌ammen kan vi skabe ekstra værdi for din virksomhed 

 Lad os tale sammen

KapitalCoach

Når man som start-up skal ud og søge kapital, så er der mange spørgsmål og mulige strategier. Desuden er der en lang række ting, som skal være på plads, før banken eller investoren får interesse for netop din virksomhedside.

Hvorfor KapitalCoach

Det er vigtigt, at virksomheden er parat til at møde investorer. Er have udviklet et godt produkt eller service er ikke nok. Investorer ønsker at forstå og tro på potentialet.

Hvordan

D‌e forskellige muligheder gennemgås, og der skal laves en plan. Samtidig skal der udarbejdes materialer, som præsenterer virksomheden og dens produkter.

Opgaverne

Vi laver en 360 graders analyse af din virksomhed. Sammen afdækker vi kapitalmarkedet og behov, vi hjælper med materialer og præsentationer.

H‌ar du brug for en KapitalCoach eller en KapitalSearch? 

 Book et møde
kapitalsearch

Vi hjælper meget gerne dig og din virksomhed med at fremskaffe den nødvendige kapital. Uanset hvad dit behov er, så har vi et stort netværk at trække på, således at vi kan matche netop dine behov.
Ofte er opgaven ikke kun at finde kapital, men også det at finde en investor, som forstår netop din branche, og som kan bidrage med knowhow og netværk. Det kan vi hjælpe med. Vores investorer tæller Business Angels, Familie Fonde, Venture Capital og store Private Investment Virksomheder.