Robot og CNC

Udfordringen

Virksomheder indenfor industrien har meget ofte brug for at kunne producere kundetilpasset i mindre seriestørrelser. Dette medfører mange omstillinger af deres produktionsapparat, som tit er meget tidskrævende og dermed udgør en stor udgift for virksomhedens drift.

Løsningen

Vores klient har udviklet en meget fleksibel løsning, som består af en robot monteret på et mobilt fundament, der nemt kan flyttes rundt mellem virksomhedens mange cnc-maskiner. Samtidig har man udviklet et software, som nemt integrerer med de mange forskellige cnc-styringer, som der findes i virksomheden. Robotten kan nemt og enkelt programmeres til at fodre cnc-maskinen med emner, samt udtage emnerne og placere dem i emballage til videre distribuering.

Hvad gør produkt til noget specielt?

·         Enheden kan hurtigt og fleksibelt placeres ved de cnc-maskiner, hvor der er et behov.

·         Så længe der er emner, kan løsningen arbejde 24x7x365.

·         Softwaren er udviklet til at være nemt og intuitivt at betjene, samtidig med at det kan integrere med næsten alle cnc-styringer på markedet.

·         Løsningen bruger trådløse sensorer til sikkerhedsafskærmning.

Kapitalkrav

Virksomheden leder efter en investering i størrelsesordenen 30 millioner danske kroner. Pengene som kommer ind ved en investering, skal primært gå til en øget indsats omkring marketing og salg – herunder eksport. Samtidig har virksomheden planer om at opkøbe en mindre produktionsvirksomhed, så produktionen af strategiske komponenter kan ske in-house.

 Kontakt os for at høre mere
0 Comments: