free simple site templates

INVESTORER

Vi har løsninger målrettet investorer

Vi har erfaring med at arbejde tæt sammen med investorer, uanset om de er Business Angels, Familie Fonde, Venture Capital eller Private Investment Firms.

Investor Services

Vi har en række ydelser som er målrettet Investorer. Det kan være fundraising, at skabe diskret kontakt til opkøbsemner eller at vi løbende finder og præsenterer relevante virksomheder, som har brug for kapital.

System for Investorer

Portalen BoardPlace er det ideelle værktøj til Investorer, ejerledere og bestyrelser

Single logon

Samme logon giver adgang til alle dine selskaber i samme portal. Du kan nemt skifte mellem de enkelt selskaber, du ejer. Derved har du både et overordnet og detaljeret overblik.

Styr på bestyrelsen

Løsningen har alt, hvad der behøves, for at kunne have en effektiv bestyrelse. Mødekalendere, mails, opgaver, referater.........alt er integrete i løsningen, og så understøtter det GDPR. 

Aktier og Warrents

Løsningen kan styre dine unoterede aktier lige som den kan håndtere Warrents programmer. Dertil kommer et KPI-modul, som giver dig mulighed for at give mål til bestyrelse og ledelse.

Mobirise

Konatakt os!

Så kan vi gennemgå BoardPlace løsningen for dig, samt give dig adgang til at prøve BoardPlace helt gratis og uforpligtende i 30 dage.

Din Strategi, vores fokus

Ikke to investore har samme strategi for deres investeringer. Vi målretter altid vores sam-arbejde til at matche netop jeres investeringsstrategi. 

1

Konsulentydelser

Opkøbsaktiviteter er omfat-tende og ofte tidskrævende. Som konsulent på køber-siden kan vi hjælpe dig med Due Diligence samt Pre- og Post Merger aktiviteter. 

2

Opkøbsemner

Vi holder løbende øjne med mulige investeringer indenfor jeres fokusområde. Når vi har et muligt match, fremsender vi materiale og gennemfører præsentation.

3

Anonyme henvendelser

Det er ikke altid, at en investor ønsker at vise sin interesse direkte. Vi har stor erfaring med at kunne håndtere en diskret kontakt til mulige opkøbsemner.

4

Opbygning af fonde

Vi kan bistå i det store arbejde, der indgår i at opbygge en fond. De gælder både med at finde co-investorer samt at indgå i det administrative arbejde.

Adresse

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Svendborgvej 226
5260 Odense S

Kontakt

Email: jm@mandaconsult.dk 
Phone: +45 42 56 66 72 
Skype: JanMathorne