INVESTOR

Vi har løsninger, som matcher forskellige typer af investorer. Og vi har erfaring med at arbejde for og sammen med investorer uanset om de er Business Angels, Familie Fonde, Venture Capital eller Private Investment Firms.

Investor Services

Vi har en række ydelser som er målrettet Investorer. Det kan være fundraising, at skabe diskret kontakt til opkøbsemner eller at vi løbende finder og præsenterer relevante virksomheder, som har brug for kapital.

Måske vi kan hælpe dig?

 Arranger en konsultation

Fundraising

Har I planer om at oprette en fond til opkøb af virksomheder? Så kan vi hjælpe. Er der behov, så har vi templates, som kan hjælpe med at lave en systematisk beskrivelse af din fond. Vi kan samtidig stå for eller indgå i et samarbejde hvor vi finder kapital til din fond. Det kan både være dansk men også international kapital. 

pic

Dine Strategi, Vores fokus.

Ikke to investore har samme strategi for deres investeringer. Vi målretter altid vores samarbejde til at matche netop jeres investeringsstrategi. 

Nye mulige emner

Vi holder løbende øjne med mulige opkøbsemner og investeringer indenfor jeres område. Når vi har et muligt match fremsender vi materiale og gennemfører præsentationer.

D‌iskret kontakt 

Det er ikke altid, at en investor ønsker at vise sin interesse direkte. Vi har stor erfaring med at kunne håndtere kontakter og forspørgseler diskret og anonymt.

people_outline
syndikering

Vi kan hjælpe med at skabe kontakt til andre investorer, og derved assistere med syndikering. Kræver en investering flere investorer så hjælper vi med at skabe kontakten.