Automation

Udfordringen

I industrien er der fortsat en lang række opgaver, som er ensidigt gentaget arbejde. Samtidig er der et stadigt større ønske om at automatisere processer og håndtering. Specielt i Danmark er man udfordret af høje lønninger og mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Løsningen

Vores klient har udviklet en række produkter, som indeholder conveyer, robotter, palletering og lignende komponenter, der skaber den ønskede automatisering i produktions- og proces-virksomheder.

Hvad gør produkt til noget specielt?

De løsninger vores klient leverer er standard produkter med en høj grad af kundetilpasning, som sikrer, at produktet passer præcist de behov, som kunden har.

  • Kundetilpasning: Hver eneste løsning er tilpasset præcist til de særlige behov den enkelte kunde har. Samtidig har vores klient stort branchekendskab, så løsningerne er robuste i de produktionsomgivelser, de placeres i.
  • Kvalitet: Produkterne er udført i meget solide materialer, og opbygget med stor finish. Løsningerne blandt andet sælges til fødevareindustrien og produkterne matcher de krav, der er fødevaresikkerhed.
  • Fleksibel Finansiering: Klienten har lavet en unik betalingsløsning, der tager hensyn til brancher med store sæsonudsvingninger. Dette gør det nemmere for disse virksomheder at have overblikket over deres omkostninger.
Vores klient har en færdigudviklet produktpalette, og man sælger både på det danske marked; men også på eksport markeder.

Kapitalkrav

Klientens virksomhed er i dag 100% ejet af 2 investorer. Man søger nu en eller flere investorer til at indgå i virksomheden. Man ser gerne en investor, som både kan tilføre penge, netværk og knowhow. Der søges kapital i størrelsen 15 til 18 millioner kroner. Pengene skal primært bruges til at øge indsatsen omkring markedsføring, salg (især eksportsalg) samt produktionen.


 Kontakt os for at høre mere


0 Comments: